PORTRETSCHILDER en KUNSTSCHILDER STADSGEZICHTEN en DANS, ook in OPDRACHT alles mogelijk.

Mijn naam is Marion Janssen-Quaadvliet (MARQUA)  uit 's-Hertogenbosch/Vught en ik heet jullie van harte welkom op mijn site. Mijn opleidingen zijn o.a.  Lerarenopleiding Tekenen en acht jaar Academie voor Schone Kunsten Arendonk in Belgie, specialisatie portret- en model en schilderkunst olieverf. 

Ik schilder zowel portretten, stadsgezichten (o.a. centrum Den Bosch/'s-Hertogenbosch en Oeteldonk, Italië, Amsterdam en New York) in inkt en olieverf als (bloemachtige) abstracten en danseressen. Ook schilder ik met acrylverf. Alle schilderijen zijn tevens mogelijk in opdracht. 

Ik heb o.a. geexposeerd bij Theater aan de Parade met een geweldige opening van de expositie door Karin Bloemen, bij het Oeteldonkse Gemintemuzejum (een schilderij is aangekocht voor hun vaste collectie), Museum Zandvoort en bij Galerie KuBra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen.

Van zes van mijn schilderijen van 's-Hertogenbosch en Oeteldonk zijn er mondkapjes gemaakt en deze zijn in de media gedragen door Minister President Mark Rutte en Burgemeester Jack Mikkers van 's-Hertogenbosch.

Je kunt je b.v. laten vereeuwigen met familie of vrienden op je lievelingsterras in elke gewenste stad.

Facebookpagina schilderijen den bosch/'s-hertogenbosch/oeteldonk

E-mail: marionquaadvliet@hotmail.com

KvK-nummer 59536012