Wil je KIND op een gezellige, enthousiaste manier (beter) leren TEKENEN en SCHILDEREN ben je aan het juiste adres. Voor volwassenen kan ik in overleg allerlei lessen op maat geven.

Elke week gedurende een uur krijgen de kinderen een opdracht en verwerken die op hun eigen manier. De ene keer tekenen ze iets na en de andere keer wordt juist de fantasie geprikkeld. Spelenderwijs laat ik ze met diverse materialen en allerlei technieken kennismaken, zoals b.v. houtskool, aquarelkrijt- en verf, plakaatverf, bister, olieverfkrijt, acrylverf  etc. etc. Soms maken ze een schilderij, beschilderen ze glas of een t-shirt. Meestal tekenen en/of schilderen ze op stevig papier.

Er wordt aandacht besteed aan perspectief, verhoudingen, kleurenleer, kunstgeschiedenis, etc. Ze gaan steeds beter leren kijken!

Een uitdaging vind ik het om mijn enthousiasme m.b.t. tekenen en schilderen over te brengen op de kinderen. Ook in 2022 en 2023 gaan de kinderen weer EXPOSEREN in (Lambertus kerk) Vught en (etalage) centrum 's-Hertogenbosch..

Bij mooi weer tekenen en schilderen we in onze grote tuin en trakteer ik op een ijsje. Er zijn ook schildersezels. 

Kosten per les van een uur, inclusief materiaal ( snoepje en zomers een ijsje) € 13,00 per kind. Elke week les m.u.v. de schoolvakanties.

De lessen per maand vooruit te betalen en een opzegtermijn van een maand.

Januari 2016 heb ik een aantal workshops verzorgd bij BASISSCHOOL de Koningslinde in Vught aan kinderen van alle leeftijden.

Mei 2016 gaf ik workshops bij BASISSCHOOL de Baarzen in Vught aan kinderen van groep 5. Tevens verteld over het vak kunstenaar en schilderijen laten zien.

2017: Project "Van Mondriaan tot Vughts design" en mogen de kinderen exposeren in de bibliotheek in Vught. Zondagmiddag 26 november 2017 slotexpositie Mondriaan bij het oude Raadhuis in Vught.

Maart 2018: gaf ik een aantal ateliers aan kinderen van groep 3 en 4 van basisschool de Koningslinde in Vught.

Juni 2018: teken- en schilderlessen aan kinderen van groep 1 t/m 3 en aan kinderen van groep 4 t/m 8 van Basissschool de Koningslinde in Vught.

November 2018 expositie van mijn leerlingen in de Bossche binnenstad.

Vanaf januari 2020 exposeerde ik samen met mijn leerlingen schilderijen van 's-Hertogenbosch bij VVV 's-Hertogenbosch in de binnenstad, Markt 77.

Schooljaar 2018/2019,  en 2020/2021 en 2021/22 en 2022/2023 is het mogelijk om voor een kennismakingsles in te schrijven via Sjors Creatief in Vught. 

2023 exposeren de kinderen in de etalage van Vughterstraat 160-162 in 's-Hertogenbosch en tijdens de cultuurweek 27 maart t/m 2 april exposeren zij in de Lambertus kerk in Vught.