Van twee van mijn Oeteldonk schilderijen, van de Sint Jan en van de Bossche Draak, heb ik in een kleine oplage prachtige gesigneerde carnavalsemblemen laten maken. Deze zijn te koop op zondag 2 september tijdens Kunstenfestival Artibosch op de Parade in 's-Hertogenbosch. Ik exposeer daar ook mijn DB en Oeteldonk schilderijen in een grote witte pagodetent.

Zondag 7 oktober 2018 van 11.00 uur tot 17.00 uur bij mij te koop (ook ansichtkaarten) tijdens mijn expositie bij BOEL Bazaar, Podium Azijnfabriek, Bethaniestraat 4 in 's-Hertogenbosch. 

Ook verkrijgbaar bij het Bossche VVV kantoor op de markt, bij meubelzaak Biggie Best in de Vughterstraat, bij Monique de Kleijn Bloemsierkunst in de Hinthamerstraat in DB, bij het Oeteldonkse Gemintemuzejum in DB en bij Primera in de Visstraat in DB.

Prijs € 9 (incl. B.T.W.) per embleem.

Ontwerpster van COVER OETELDONKS MAGAZINE 2018, zie bij  publicaties op mijn website en ook op Facebookpagina Schilderijen Den Bosch/'s-Hertogenbosch/Oeteldonk.

November 2018 t/m carnaval 2019 exposeer ik mijn Oeteldonk schilderijen in het Oeteldonkse Gemintemuzejum in 's-Hertogenbosch.